KONST RUNT 10-11 sept.

Välkommen på den årliga konstrundan! Ateljéhus Pukeberg håller som vanligt öppet där många Konst Runt-konstnärer visar upp sina verk och atelljéer. Konst Runts huvudutställning där alla konstnärer på rundan finns representerade kommer också finnas på Pukebergsområdet! Även en matmarknad finns att besöka på området samt Riksglasskolans elevarbeten, Välkomna!

Samlingsutställning och ateljéer:
Lör-sön 10-11 sept Kl 10.00-18.00
http://www.konstrunt.nu/

Konstrunt_logotyp_svartbkg

Konstrunt – Öppna ateljéer i Ateljéhus Pukeberg!

ateljehuspukeberg

Många konstnärer i Ateljéhus Pukeberg är med i konstrundan “Konst Runt” den 13-14:e september mellan 11-18 då de öppnar upp sina ateljéer för allmänheten, välkomna!

För femtonde året bjuder vi in till konstrunda i Emmaboda, Nybro och Torsås kommuner. I år kan Konst runt presentera 34 konstnärer som under en helg öppnar sina ateljéer för allmänheten. Konstnärerna är yrkesverksamma i någon av de tre kommunerna och presenteras i en gemensam samlingsutställning. Detta sker i en unik kulturmiljö – olika för varje år. I år har vi valt Kulturmagasinet i Bergkvara. Där kan besökaren få ett samlat grepp om innehåll och uttryck och sedan lägga upp sin runda och besöka sina favoriter. Informationsfoldrar med presentation av konstnärerna, vägbeskrivningar och karta finns på bland annat på biblioteken och turistbyråerna i de tre kommunerna – som tillsammans står som arrangör.

Vi önskar alla besökare en trevlig upplevelsehelg!

Öppettider 13–14 september:
Samlingsutställningen: kl. 10.00–17.00
Ateljéerna: kl. 11.00–18.00

Läs mer om konstnärerna på www.konstrunt.nu